بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

نخستین نماز جماعت به امامت شیخ عبدالمهدی الکربلایی در حرم امام حسین پس از بهبودی+ تصاویر

نخستین نماز جماعت به امامت شیخ عبدالمهدی الکربلایی در حرم امام حسین پس از بهبودی+ تصاویر پس از گذشت ماه‌ها از عملیات جراحی موفقیت آمیز شیخ عبدالمهدی کربلایی، امروز (شنبه) نخستین نماز جماعت به امامت وی در حرم امام حسین (ع) برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 09
کد خبر: ۲۳۱۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری نون، هزاران نمازگزار نماز ظهر نماز ظهر و عصر را به امامت شیخ عبدالمهدی کربلایی در داخل حرم مطهر امام حسین (علیه السلام) اقامه کردند.

شیخ عبدالمهدی کربلایی به دلیل عمل جراحی در پا‌های خود نمی‌توانست در مراسم نماز جماعت شرکت کند. / شفقنا

 

 

 

 

نخستین نماز جماعت به امامت شیخ عبدالمهدی الکربلایی در حرم امام حسین پس از بهبودی+ تصاویر

نخستین نماز جماعت به امامت شیخ عبدالمهدی الکربلایی در حرم امام حسین پس از بهبودی+ تصاویر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار